Els Dracs s’estrenen al futbol flag amb una victòria i una derrota

  0
  Badalona Dracs.jpg

  10/03/2015 – L'equip que dirigeix David Pintor s'ha estrenat a la 10a Lliga Catalana de Futbol Flag amb una derrota davant els Granollers Fénix (26-6) i una victòria amb els Argentona Bocs (1-0).

  Els Badalona Dracs van debutar aquest passat diumenge a la 10a Lliga Catalana de Futbol Flag a la categoria Open. L'equip que dirigeix David Pintor, juntament a Roberto Gallardo, es va estrenar a la competició amb una derrota davant els Granollers Fénix, equip amfitrió de la jornada inaugural pel resultat de 26-6.

   

  Després de l'ensopegada en el debut, els Dracs es van enfrontar a continuació amb els Argentona Bocs a la segona tanda de partits. Els del Maresme, amb un equip amb tan sols cinc jugadors disponibles (el futbol flag és 5×5), van començar la trobada, però als pocs minuts van decidir retirar-se, donant la victòria als badalonins per 1-0.

   

  L'equip que participa a la LCFF Open el formen, a més de David Pintos i Roberto Gallardo, els cadets Oriol Cañellas i Andreu Bravo, les jugadores Laura Caballé i Sandra Aguilar, juntament a David Pujol, Víctor Valverde i Víctor Ruíz.

  Després dels dos primers partits disputats per cadascú dels tretze equips participants, la classificació la lideren Igualada Pachamama, Caldes Gladiators, Igualada Aviadors i Barcelona Pagesos amb dues victòries, seguits de Barcelona Búfals, L'Hospitalet Pionets, Mollet Dolphins, Granollers Fénix i Badlaona Dracs amb un triomf i una derrota. Els quatre equips que es van estrenar amb dues derrotes van ser Argentona Bocs, Sarrià de Ter Wolves, Terrassa Reds i Sant Fruitós Bucaners.

   

  La propera jornada es disputarà el dissabte 21 de març a Can Jofressa (Terrassa) i els Badalona Dracs tindrà com a rivals a la segona jornada a Igualada Aviadors i Terrassa Reds.