Empat que augmenta el marge (3-3)

0
    21

10/03/2015 – L’Iris Sol Casagemes puntua a la pista del CN Caldes i amplia a cinc punta la seva distància amb la zona de descens.

Per quarta jornada consecutiva, el Futsal Iris va tancar el cap de setmana sense conèixer la derrota. Tres triomfs consecutius i l’empat sumat diumenge passat segueixen mantenint a l’equip de Carles Ventura fora de la zona de descens.

A la pista del CN Caldes, els verds sortirien a defensar-se a mitja pista, esperant al rival per mirar de recuperar i sortir ràpid al contraatac. Però les males condicions de la pista i la manca de tensió defensiva van provocar que el Caldes tardés molt poc en avançar-se.

En només tres minuts, Rubén Luque i Sergio Armijo situaven el 2 a 0 en el marcador (3’), deixant a l’Iris en una situació complicada (2-0). Els gols vallesans van fer despertar al conjunt de Casagemes, el qual va començar a carburar amb el pas del temps.

Superat l’equador del primer temps, l’equip de Carles Ventura en va tenir prou amb tres minuts màgics per capgirar el resultat. Rubén (15’), Víctor (16’) i Jordio (17’) van marcar de manera de forma consecutiva, deixant el marcador en 2 a 3 al descans (2-3).

La segona part va ser totalment diferent. Al Municipal Bugaray es va veure un joc més travat i físic, amb els dos equips disputant-se la possessió a mitja pista. Les ocasions es van anar produint amb compte gotes fins que el minut 28, el Caldes va saber cuinar una bona jugada que Albert Chavero va transformar en el 3 a 3 (3-3).

A partir d’aquest moment, el pavelló de Caldes de Montbui va començar a bullir a través del públic, el qual pressionava als futbolistes de l’Iris i a la tripleta arbitral.

El ritme del partit es va accelerar amb un joc més directe i fins i tot l’entrenador local va intentar sortir amb porter-jugador a falta de 30 segons, tot i que el marcador no es va moure.

Després de 20 jornades de lliga, el Futsal Iris és desè al grup I de Divisió d’Honor Catalana. El conjunt badaloní suma 26 punts i es troba cinc per sobre del Premià de Dalt (21), primer equip que ara mateix baixaria.

Els verds afronten el pròxim dissabte un duel vital a la pista de l’Athletic 04 Castellar (17:30h). A la lliga hi ha jornada de descans, però aquest és un partit que l’Iris té pendent des del passat mes de gener. Si els de Casagemes guanyen, deixaran el descens a vuit punts.