Els Dracs viatgen a Basilea per assegurar-se la plaça a la final de l’Eurobowl

  0

  02/05/2014 – Disputaran el seu segon partit del triangular amb els Basilea Gladiators a l'estadi de Rankof, aquest dissabte a partir de les 17 hores.

  Els Badalona Dracs, que rebien la notícia de tornar al top ten d’equips a Europa posicionant-se en el rànquing en novena posició, viatjaran fins la localitat suïssa de Basilea aquest dissabte, 3 de maig, per a disputar el seu segon partit del triangular del seu grup que els enfrontarà a l’equip de Gladiators, amb ganes d’assegurar el seu pas a la final, sense tenir que esperar  al resultat que tinguin Eagles i Gladiators, en el partit a disputar entre ells en el seu grup i tornar a una final després de 15 anys.

   

  Dracs, amb alguna baixa de l’últim partit de la LNFA Sèrie A, emprèn l’aventura europea confiant una vegada més a la dupla nacional, Sergi Gonzalo i Rubén Beltrán; en el joc de carrera com és habitual comptaran amb Curtis Cannon i Cesar Brugnani, i el joc aeri amb aquest ventall de receptors com Quim Fornaguera, Efuardo Guzmán o el veterà Ferrán Llinás. A la línia, Oscar Olivenza, Felipe Archilla, Joan Delgado o Mencel Daniel Sandor. A la defensa, Xavier Navarro, Marcos Carmona, Gabriel Fernández, Kevin Michael Duley, Yücel Gülmez, Daniel Franco, Jordi Brugnani o Daniel Oscar Ferrer, s’encarregaran que les accions per part dels Gladiators siguin aturades.

   

  Basilea Gladiators venen de de jugar a la lliga contra Calanda Broncos en el què van perdre per 25-46, confiant en el joc a l’americà Nick Wanner; per al joc de carrera comptaran amb Raphael Roussis o Phil Bader; en el joc de pas jugadors com Rene Fink o Juan Viscardi seran els encarregats d’atrapar els llançaments de Nick. A la defensa, intentant aturar els atacs de l’equip negre i plata, comptaran amb Corey Stollmeyer, Thomas Lipp, Alex Giannios, Adree Portella o Evan Harrington, entre altres.

   

  El partit se disputarà a l’estadi de Rankhof de Basilea a partir de les 17 hores.