Els elements de la cultura popular badalonina, exposats fins diumenge

  0
  forjadors.JPG

  13/05/2014 – La sala d’exposicions El Refugi i la planta baixa de la Casa de la Vila acullen fins al diumenge l’exposició Forjadors de la Festa, una mostra dels elements festius de ciutat que participen a les Festes de Maig.

  La sala d’exposicions El Refugi, situada a la plaça de la Vila, i la planta baixa de la Casa de la Vila, acullen l’exposició Forjadors de la Festa, una mostra dels elements festius de ciutat que participen a les Festes de Maig. 

   

  A l’exposició es poden veure gegants, capgrossos, dracs, bèsties o elements de vestuari que utilitzen les entitats de cultural tradicional i popular catalana de Badalona. A més, hi ha diversos jocs basats en aquests mateixos elements i pensats per als més petits, com un dominó, diverses capses de preguntes, trencaclosques o jocs d’endevinalles, enginy i memorització. 

   

  Aquesta mostra aplega molts dels elements que durant el mes d’abril s’han exposat a les biblioteques de la ciutat, el Centre Cultural Escorxador Nau-3 i el Centre Comercial Montigalà, en el marc de les activitats del projecte “Encén la Metxa!”, dedicat a la difusió de l’esperit de les Festes de Maig. 

   

  L’exposició es podrà veure fins al 18 de maig.