Els equips de Quarta Catalana ja coneixen els seus grups

  0
  64
  CN9_4NDWEAAbCyN.jpg-large.jpeg

  08/09/2015 – La Federació Catalana de Futbol ha notificat la seva proposta inicial d’agrupació a la demarcació de Barcelona.

   

  Tot i que encara s’ha de ratificar, els clubs badalonins de Quarta Catalana ja coneixen quin serà el seu grup de competició la pròxima temporada. A finals del mes de setembre, la lliga ha de començar i la FCF ultima els darrers serrells per tal d’oficialitzar els calendaris.

   

  Igual que el curs passat, al grup VI de Quarta Catalana hi coincidiran diversos equips badalonins. L’AE La Salut Pere Gol repeteix lliga, igual que el nou CF Badalona 1897 Águila i el Badalona Sud ‘B’.

   

  A banda d’aquests tres equips, la UE Bufalà també competirà al grup VI de Quarta Catalana, completant la llista de quatre clubs de la ciutat que coincidiran en una mateixa lliga.

   

  Qui abandona el grup VI és el Roma CF, integrant-se de forma provisional al grup XIV. El filial del Pere Gol i el Rayo Badalona Sud, club de nova creació, coincidiran al grup XVII, mentre que el primer equip del Badalona Sud jugarà al grup XVI.