L’Arenys cau en el debut a la Lliga Catalana EBA (86-45)

0
    35

08/09/2015 – El vinculat del FIATC Joventut es veu clarament superat per l’AEC Collblanc en la primera jornada de la fase de grups.

El primer partit oficial de l’Arenys Bàsquet Joventut no es va poder saldar amb bones sensacions. El conjunt de César Saura, encara en fase de construcció, no podria competir contra el Collblanc, sobretot durant la segona meitat del partit.

La diferència de valoració entre els dos equips seria increïble (116/12), igual que els percentatges d’encert en tirs de camp (50.75% / 26.6%).

El pivot ex del Prat Brandon Brigman (22 punts) i Javier Rodríguez (25 punts i 14 rebots) formarien una parella imparable per la defensa de l’Arenys. El conjunt maresmenc marxaria al descans per sota en el marcador (43-28) i encaixaria un parcial de 22 a 7 durant el tercer quart que acabaria sent definitiu (67-35).

A les files de l’Arenys Bàsquet Joventut hi militen alguns jugadors formats a la Penya, com Matt Haarms (13 segons), Terrence Bieshaar (6 punts i 5 rebots en 20 minuts) i Ferran Bagués (8 punts i 1 rebot en 26 minuts).

Amb aquesta derrota, l’Arenys enceta amb mal peu la Lliga Nacional Catalana EBA. El vinculat de la Penya competeix al Grup B i el pròxim diumenge rebrà a la seva pista al Vive Masnou (18:15h). Els maresmencs buscaran el seu primer triomf.