Els equips del Maresme i Badalona s’imposen en ‘La Llarga’

  0
  93
  Rem.JPG

  07/06/2016 – 33 tripulacions de 14 clubs es van enfrontar en el 12è Trofeu Ciutat de Badalona de Rem amb Llagut.

  33 tripulacions de 14 clubs es van enfrontar el passat dissabte, 4 de juny, en el 12è Trofeu Ciutat de Badalona de Rem amb Llagut, coneguda també com 'La Llarga' per la seva distància de 4.000 metres, i això es considera llarga distància si es compara amb les habituals competicions mediterrànies. A més, aquest recorregut es fa entre 20 i 25 minuts de rem a un ritme d'unes 36 i 50 palades per minut.

   

  A més dels tres clubs de la ciutat (Club Nàutic Bétulo, Club Natació Badalona i Club Rem Badalona) hi van participar els de Premià de Mar, Capgrossos de Mataró, Vogadors de Calafell, Torredembarra, Cambrils, Tarragona, Pescadors de Vilanova i el Xino-Xano de Deltrebre. També dos equips dels clubs francesos de Sète i Gruissan i el Club Herbania de l'illa de Fuerteventura amb un total de 300 esportistes, tot un èxit de participació.

   

  Les tempestes en comarques veïnes van fer que els participants estiguessin pendents del cel, però finalment el mar va estar tranquil i va sortir el sol, que va permetre que els horaris de les quatre mànegues es poguessin seguir segons l'horari previst.

   

  Pel que fa els resultats, en sènior masculí va guanyar el Club Natació Badalona amb un temps de 20 minuts i 2 segons, seguit pel Club Nàutic Bétulo i Deltebre. En canvi, en sènior femení es va imposar el C.N. Bètulo amb un crono de 22:32 davant del Premià.

   

  A la categoria de veterà masculí, la més nombrosa amb tripulacions mixtes, va quedar en primer lloc els Capgrossos de Mataró amb 21:06, seguit de dues tripulacions de Premià de Mar. En veterà femení va guanyar el C.N. Badalona amb un excel·lent temps de 22:43, a un minut de diferència que els de Mataró, i seguit de Torredembarra que van quedar tercers.

   

  Finalment, i van participar dues tripulacions de juvenils femení, el Rem Badalona amb 15:29 i el C.N. Bétulo amb 16:24 amb menor distància.