Els equips del planter ja s’entrenen a Montigalà

  0
  39
  TravesseraMontigalà.jpg

  24/09/2014 – El CF Badalona ja ha començat el desembarcament a  la Travessera de Montigalà mentre continua el conflicte pel repartiment d'horaris de la instal·lació amb els altres clubs que l'utilitzen, els Dracs i el Seagull. L'Ajuntament busca vies de solució mentre els Dracs no entenen la posició escapulada, que demana disposar gairebé de tots els horaris. 

   

  24/09/2014 – El CF Badalona ja ha començat el desembarcament a  la Travessera de Montigalà. La gespa provinent de l’avinguda de Navarra ja s’ha instal·lat i els equips inferiors  ja s’entrenen des d’aquesta setmana a la nova llar del club escapulat. Els treballs, però, no estan del tot acabats (falta per exemple instal·lar les graderies)  i per aquest motiu el primer equip encara jugarà a Pomar els dos pròxims partits de lliga a casa. El primer, aquest diumenge davant del Vila-real B (que canvia d'horari i començarà a les 5 de la tarda) i el següent,  el 5 d’octubre contra l’Atlètic Balears.

  El trasllat dels equips inferiors escapulats es produeix enmig de la polèmica encetada per les demandes del Badalona en el repartiment d'horaris d'ús de la instal·lació que han de compartir amb els Badalona Dracs i també amb el Seagull de futbol femení.  D’entrada semblava que el conflicte havia entrat en vies de solució perquè els clubs implicats compartissin la instal·lació, però el Badalona ara ha aixecat la veu i no està d’acord amb la possibilitat que, per quadrar horaris, alguns dels seus equips inferiors hagin d’entrenar en una altra ubicació. El Badalona considera que, en virtut del conveni signat amb l’Ajuntament, tots els seus equips inferiors han de tenir la seva base a Montigalà, i apel·la a “l’ús preferent” que contempla l’acord en detriment dels altres clubs. “Entenem que tota l’entitat ha d’estar a Montigalà”, ha expressat aquest dimarts el president Miguel Ángel Sánchez en declaracions a Televisió de Badalona. Dilluns hi va haver junta directiva per analitzar la situació i de moment s’està a l’expectativa i no en va sorgir cap decisió concreta, tot i que el club fins i tot s’ha plantejat, com a mesura de pressió,  la possibilitat de marxar al camp de la Grama.

  Els Dracs, en desacord. Mentrestant, l’Ajuntament de Badalona ha expressat que en cap cas es va parlar d'un ús “exclusiu” de Montigalà per part del Badalona i està buscant vies de solució a un problema de desenllaç complicat, ja que tant els Badalona Dracs com el Club Esportiu Seagull fa anys que entrenen i juguen a Montigalà i, lògicament, volen continuar-hi. Els Dracs, afectats directament per les demandes del Badalona, no estan d'acord amb el posicionament del club que presideix Miguel Ángel Sánchez i expliquen que han fet esforços per facilitar l'arribada dels escapulats, modificant horaris per adaptar-los a la nova situació. El primer equip els Dracs ha de començar a entrenar també aquesta setmana (arrenquen avui dimecres 24 de setembre) i no estan disposats a cedir. Seguns apunten, el CF Badalona els hauria ofert d'anar al camp de Morera, una opció que no contemplen en cap cas.