Recuperar l’autoestima

0
    28

29/01/2016 – Després de perdre contra dos dels seus rivals directes, el Llefià necessita retrobar-se amb el gol davant un rival de la zona baixa.

En el món del futbol, tot està condicionat per les dinàmiques i ara el Llefià li està tocant conviure amb la manca de pólvora ofensiva. En els darrers tres partits jugats contra rivals de màxima entitat (Premià, Sant Pol i San Juan Atlético), el bloc de Jordi Souto només ha pogut anotar dos gols, xifra que ha provocat que la Unificació (31) perdi força.

Després de sumar només tres punts dels últims nou possibles, el bloc badaloní ha caigut fins a la sisena posició del grup II de Segona Catalana, veient com els dos primers – el San Juan (39) i el Premià (39) – agafaven distància.

En un intent per recuperar les bones sensacions, el Llefià mirarà d’imposar la seva superioritat en la visita del Martinenc ‘B’ (13) a Badalona. El filial del barri del Guinardó és el penúltim classificat i ve de perdre en els seus darrers tres compromisos.

En aquest últim tram de lliga, el Martinenc ‘B’ ha rebut 11 gols i no n’ha pogut marcar cap. Sense el sancionat Isaco, el Llefià buscarà repetir el resultat de la primera volta (0-4).

Vèncer on no ho ha fet ningú

L’altre club badaloní del grup II de Segona Catalana, el Lloreda, es prepara per afrontar diumenge (12h) un desplaçament de màxima exigència al camp del Premià (39).

El co-líder del campionat va empatar amb els vermells en el segon duel de la temporada (2-2), però com a local només ha concedit un empat. En total, el Premià ha disputat vuit partits al seu Municipal, sumant set triomfs i repartint-se els punts amb el Montcada (0-0).

De fet, l’última vegada que els blanc-i-blaus perdrien a casa en un duel de lliga regular seria en l’última jornada del curs 2014-2015, caient davant el ja desaparegut Equipo Ja (2-4). El Lloreda (20), onzè, travessa una dinàmica realment complicada que mirarà de tallar donant la sorpresa a Premià de Mar.

Contra el cuer

En darrer terme, la prèvia dels clubs badalonins de la Quarta Catalana queda tacada pel comunicat d’incidents publicats per la Federació Catalana de Futbol en el partit Badalona Sud ‘B’-Montsant de la Peira (grup VI). A causa de diverses agressions entre jugadors dels dos conjunts i de diversos incidents amb el públic, el partit s’hauria de suspendre restant deu minuts per la conclusió i amb els locals guanyant per un marcador de 3 a 1. La FCF ha decretat que s’haurà de jugar la resta del partit a porta tancada i que hi haurà d’haver un mínim de set minuts de temps afegit.

Com que el Montsant no va puntuar, el Pere Gol (40) l’ha atrapat al capdavant de la taula. Els verds reben diumenge (16h) el cuer del grup, el Premià de Dalt, mentre que l’Águila (29) i la UE Bufalà (12) es preparen per jugar a casa contra el Gòtic (diumenge a les 12h) i per visitar el Cabrera ‘B’ (dissabte a les 18:30h), respectivament.

Al grup XVI, el Sistrells (18) rebrà dissabte (20h) el San Jorge, mentre que el Badalona Sud (9) s’enfrontarà diumenge (18h) al filial de la Montanyesa. Per últim, al grup XVII, el Rayo Badalona Sud (18) rebrà diumenge (18h) la visita del Cerro Deportivo.