Els errors en defensa surten cars (3-1)

0
    19
    DSC06952.JPG

14/10/2014 – El Futsal Iris Badalona va plantar cara a un agressiu Rosario Central, però torna a perdre i segueix sense guanyar després de quatre jornades.

Els verds visitaven el pavelló de Bac de Roda de Barcelona per jugar contra el Rosario Central. L’equip de Badalona presentava canvis importants en la convocatòria. Ruben i Santy es quedaven fora per lesió i Alberto Pastor i el debutant Musta entraven a la llista. Havent analitzat el seu rival en partits anteriors, el tècnic Carles Ventura, va decidir endarrerir la defensa del seu equip a 15 metres en camp propi.

L’inici del matx es va presentar amb un Rosario Central agressiu en atac i un Futsal Iris pacient. La iniciativa del partit va ser dels barcelonins, que en cada atac xocaven contra la defensa densa dels de Casagemes.

El pas dels minuts va fer que el cansament i la tensió afectés la defensa dels visitants. El porter Alexis va haver d’intervenir en diverses accions decisives, realitzant fins a sis aturades durant la primera meitat.

Quan semblava que el gol del Rosario arribaria, Jordio, amb un xut des de fora l’àrea, enviava la pilota a l’escaire, avançant al Futsal Iris (17’). Tot i les nombroses ocasions per part dels dos equips, el marcador no es va moure i es va arribar al descans amb el triomf per la mínima dels verds

A la represa, el Rosario Central va sortir encara amb més energia a la pista. Les seves jugades d’atac van començar a tenir més perill davant d’un Futsal Iris tou en defensa i acabarien tenint èxit en els minuts 26 i 27, quan els locals capgirarien el marcador i es posarien per davant (2-1).

Arribats a aquest punt del partit, els verds es trobaven trencats, no presentaven una defensa organitzada ni tampoc sabien trenar jugades d’atac. En canvi, el Rosario va intensificar el seu joc ofensiu i al minut 34, amb certa sort, un xut que anava fora de la porteria d’Alexis va impactar a la cara de Sergio que el va deixar mig estabornit i la pilota va entrar (3-1). A partir d’aquí, el Futsal Iris va intentar jugar de cinc, però sense massa encert, perdent pilotes i una transició lenta i sense perill.

Aquesta derrota demostra una vegada més que els errors en defensa es paguen car. La proposta d’una defensa tancada esperant sortir al contraatac no va resultar efectiva envers un rival superior en l’atac.

El conjunt de Carles Ventura és tercer per la cua amb només un punt. Dissabte a les 17h al Pavelló de Casagemes, el Futsal Iris Badalona tindrà l’oportunitat de guanyar el primer partit a casa.