Defensa i paciència del Natzaret per sumar la segona victòria

0
    28
    sanfem.JPG

14/10/2014 – La intensitat, la lluita per cada pilota i el poc encert van marcar la visita del Natzaret femení a la pista de CESET.

Tots dos equips volien sumar la segona victòria de la temporada i les defenses es van imposar als atacs, en una primera part molt igualada (25-25).

A la represa, els ajustos defensius de les de Xavi Duatis, amb la consigna de no donar cap pilota per perduda, van ofegar les locals i el Natzaret ho va aprofitar per sumar.

A falta d’un minut i amb 8 punts d’avantatge el Sant Andreu anota dos triples seguits que trenquen del tot el partit (40-54).

Marta Santiago va ser la màxima anotadora amb 11 punts, en una victòria a domicili molt treballada de tot l’equip.

El Natzaret buscarà la tercera victòria a casa contra el SAFA Claror, dissabte a les 19.15h. Una hora abans, la presentació de tots els equips del club.

La Minguella suma a domicili

Segona victòria de les blaves a la pista del Valls, una pista complicada on no serà fàcil guanyar.

Tot l’equip va aportar per guanyar:  Lali Valls va dirigir molt bé l’equip, Maria Bonjorn i Anna Pons van agafar la responsabilitat ofensiva amb encert i Judit Arregui i Sara Ribalta van serenar el joc quan el partit ho requeria.

Al final, la Minguella va resoldre amb classe un partit contra un equip que juga molt bé a bàsquet (51-65) i amb un molt bon arbitratge.

Les de Carlos Estevez es col.loquen segones del grup 3 i aquest diumenges a les 17.30h a Casagemes buscaran la tercera victòria contra el Sant Cugat.

Oportunitat perduda del Llefià

Precisament el Sant Cugat va ser el botxí del Llefià aquesta jornada, que no va poder guanyar a domicili tot i ser superior al rival.

La igualtat del primer quart es va trencar en el segon, amb un parcial de 9-0 en 3 minuts que va donar confiança a les locals. El desencert del Llefià  i els tirs lliures del Sant Cugat van deixar el marcador al descans en un decebedor 31-24.

A la represa, l’equip ho va intentar amb bona actitud i molta voluntat però poc encert. Tot i apropar-se al marcador (46-44 al minut 35), les locals no deixaven culminar la remuntada, ajudades pels 10 tirs lliures als últims 4 minuts, fins el 56-53 final.

L’equip millora partit rere partit però ha de treballar la concentració i la presa de decisions en moments clau. Dissabte a casa contra el Vendrell, el Llefià i buscarà confirmar les bones sensacions i sumar la segona victòria de la temporada.

El Joventut Femení perd a casa

Segona derrota de les verd i negres aquesta temporada en la visita del Manyanet. Al final 55-60. Aquest diumenge tenen una bona oportunitat de sumar a casa del Ribes, cuer d’aquest grup 3 de segona, que encara no ha guanyat cap partit.