Els jugadors estrangers dels Badalona Dracs marxen als seus països, a l’espera de saber com quedarà la competició

  0

  L’aturada de tota l’activitat esportiva també ha afectat als Badalona Dracs. Invictes després de cinc jornades de la LNFA, aquesta aturada obre moltes incògnites, sobre com quedarà la competició espanyola i també l’europea.

  La primera conseqüència ha estat la marxa dels jugadors estrangers. El headcoach negre-i-plata, Òscar Calatayud, ens comenta l’actual situació: “Anthony Gardner, que provenia d’Eslovènia ja ha marxat. El serbi Stefan Borkovic també ho farà aviat. El nord-americà Marquese Surrell és amb qui hem tingut algun problema que esperem resoldre’l, per tal que pugui marxar al seu país. Els dos jugadors alemanys romandran aquí fins al mes d’abril, depenent també de com evolucioni la situació”.

  En l’hipotètic cas que la competició es reprengui, Òscar Calatayud manifesta: “els que marxen a països europeus crec que els podrem recuperar. En el cas de Surrell potser serà més complicat”

  Igual que a la resta de les competicions esportives, Calatayud veu amb incertesa el futur en el futbol americà: “Tots vivim amb la incògnita si aquest estat d’alarma durarà 15 o, tal com ens imaginem tots, serà per un període més llarg. A més, haurem de veure quan podrem tornar a entrenar. Amb sort, en el mes de maig podríem jugar alguns partits, però hauríem de veure en quin format queda la competició”.

  FER UN COMENTARI

  Si us plau introdueix el teu comentari!
  Si us plau introdueix el teu nom aquí