Els juniors dels Dracs es classifiquen per a la final de la Lliga Catalana

0
    24
    Greta Nieves

L’equip junior dels Badalona Dracs s’ha classificat per a la final de la Lliga Catalana , després de derrotar als Argentona Bocs (27-7). Els nois de Xavi Gonzalo, s’enfrontaran amb Pioners de l’Hospitalet, equip que va derrotar a domicili a Barberà Roockies. Aquesta final es disputarà el 14 d’abril a Pomar.

Després d’un primer quart finalitzat amb el resultat inicial, Lucas Masero va obrir el marcador amb el seu primer touchdown, sumant l’extra point amb el que es va arribar al descans. Els badalonins van sortir més endollats a la segona part. Jordi Rua i Michel Vázquez, sentenciaven durant el tercer quart. Després d’una anotació visitant, va ser novament Masero qui es va encarregar de deixar sense marge de reacció als maresmencs.

L’equip plata de la categoria Sots-11 va donar també una alegria, amb dos triomfs a Montigalà contra Lynx Blue (26-19), i Lynx Red (19-13). Els benjamins dels Dracs continuen invictes després de sis partits.

Situació totalment oposada és la de les Dracs Girls, amb la seva sisena derrota davant Valencia Firebats (6-62), equip que compta a les seves files amb jugadores internacionals. Maria Garcia va anotar l’únic touchdown de les badalonines, en una bona primera meitat de les noies dirigides per Simon Roowley i Rubèn Garcia, les quals es van veure superades de forma clara a la segona part.