Valentín: “Ara gaudeixo moltíssim, perquè jugo, pels companys i perquè em sento important”

  0
  18
  Valentin / Foto: Eloy Molina.

  Pocs fitxatges d’hivern han encaixat tan bé com Valentín Merchán en el Badalona d’aquesta temporada. El de Martorell ha trobat un lloc on poder exercir la seva professió i l’equip escapulat, un lateral esquerre de plenes garanties. Diumenge, Valentín s’enfrontarà al Sabadell, l’equip on va començar la temporada i d’on va haver de marxar, cansat de no jugar.

  – Serà especial per a vostè el partit de diumenge?
  – M’hauria agradat trobar-me amb un Sabadell en una altra situació, amb menys urgències. Em sap greu pel grup de jugadors que hi ha, que no s’ho mereix. En tot cas, serà un partit més, que mirarem de guanyar. Quan s’acabi, els desitjaré tota la sort.

  – Hi va deixar bons amics, a Sabadell?
  – Vaig marxar trist d’allà, perquè no vaig poder demostrar el que puc fer. Però també vaig marxar content d’haver recollit molt bones amistats.

  – Serà difícil preparar el partit, tenint en compte que estrenen entrenador?
  – Normalment mires els últims partits del rival i et fas a la idea de com juguen, però aquesta vegada no podrà ser així. Ens hem de centrar en el que fem nosaltres, en posar en pràctica el que estem treballant.

  – Quin Sabadell s’imagina?
  – Un equip tancat i esperant la seva oportunitat al contracop. Amb tan poc temps, i en la situació en què es troben, dubto que vulguin començar a jugar des del darrera, amb riscos. En una dinàmica com la del Sabadell, els jugadors no tenen plena confiança.

  – La dinàmica és totalment oposada a la del Badalona.
  – Si, però no ens en podem refiar. Hem d’estar amb el pilot vermell. Tenen molt bons jugadors i ho han demostrat altres vegades.

  – Amb la salvació assegurada, l’objectiu del Badalona és la copa?
  – Tots volem més, no crec que aquest grup sigui conformista. Entrenem per ser millors i per quedar el més amunt possible.

  – A vostè el canvi d’equip li ha anat molt bé.
  – No s’ho pot imaginar. El canvi ha estat totalment positiu, no només en l’àmbit esportiu sinó també en el personal. Ho vaig passar molt malament quan no tenia la possibilitat de jugar, que és el que més m’agrada. I això esquitxava les altres àrees de la meva vida. He fet un gir de 180 graus: estic gaudint moltíssim perquè jugo, pels companys, perquè em sento important.

  FER UN COMENTARI

  Si us plau introdueix el teu comentari!
  Si us plau introdueix el teu nom aquí