Els Mambo Jambo obren les Festes a la plaça de la Vila

  0
  32
  Los Mambo Jambo 1 (AJB_MITJA).jpg

  02/05/2014 – Aquest divendres, a partir de les 20h, a la plaça de la Vila, en un concert gratuït que conclou el camí del 25è aniversari del Blues i Ritmes i obre la festivitat d’aquest maig.

  Dos vells coneguts del Festival Blues i Ritmes, Dani Nel·lo, a qui vam poder veure fa una pila d’anys al Parc de Can Solei, i el badaloní Mario Cobo, il·lustre sideman de Kim Lenz, comparteixen ara amb Ivan Kovacevic i Anton Jara una de les bandes de Rock & Roll instrumental més incendiàries d’Europa: Los Mambo Jambo.

   

  Qui els hagi vist, sap que resistir-se a les seves bombes surf i Rhythm & Blues és impossible. Qui no els conegui al·lucinarà davant l’energia i precisió d’un quartet poderós. Presenten, dins les Festes de Maig i en un concert comissariat pel 25è Blues & Ritmes, el seu segon disc: Impacto inminente. Aquest divendres, a partir de les 20h, a la plaça de la Vila, en un concert gratuït que conclou el camí del 25è aniversari del Blues i Ritmes i obre la festivitat d’aquest maig.

   

  El quartet està format per Dani Nel·lo al saxofon, Mario Cobo a la guitarra, Ivan Kovacevic al contrabaix i Anton Jarl a la bateria.