Les entitats de cultura popular es donen a conèixer entre els veïns

  0
  27
  sigues la festa.jpg

  02/05/2014 – Per segon any consecutiu, la Coordinadora d’Entitats Badalonines de Cultura Tradicional i Popular Catalana i la Colla de Geganters de Badalona han organitzat un acte lúdic i participatiu que obre les portes a les Festes de Maig.

  Per segon any consecutiu, la Coordinadora d’Entitats Badalonines de Cultura Tradicional i Popular Catalana i la Colla de Geganters de Badalona han organitzat “Sigues la festa!”, un acte lúdic i participatiu que obre les portes a les Festes de Maig, el mes de les festes de la ciutat.

   

  Ahir, d’11 a 14h, a la Rambla, al voltant de Roca i Pi, les diverses entitats de cultura tradicional de Badalona van muntar les seves paradetes amb informació i marxandatge per tal d’arribar a tota la ciutadania. Tothom que ho va voler es va poder enfaixar com un casteller, posar-se sota les faldilles d’un gegant o es vestir-se com un Miquelet. L’objectiu de les entitats és acostar-se a la gent per donar-se a conèixer i per fer partícips als badalonins i badalonines de les tradicions més arrelades a Badalona i arreu del país.

   

  A més, al llarg de la festa va haver-hi diverses actuacions de les colles per amenitzar el primer matí de maig.

   

  Hi van participar una desena d’entitats: Badalona Bèsties de Foc, Badalona Sardanista, Bufons del Foc, Castellers de Badalona, Colla de Geganters de Badalona, Confraria de Sant Anastasi, Diables de Badalona, Diables Kapaoltis de Llefià, Esbart Sant Jordi de l’Orfeó Badaloní i Miquelets de Badalona.