Els Manel i El Tricicle, dues perles de la propera temporada als teatres municipals

  0
  39
  Manel1.jpg

  03/07/2013 – A falta de conèixer la programació completa, que s'anirà descobrint al llarg d'aquest mes, estan confirmades l'actuació del grup Manel, el darrer espectacle de El Tricicle i 'Bona gent' de Daniel Veronese.

  Un concert del grup Manel i el darrer espectacle de El Tricicle, Bits, formen part de la programació que oferirà el Zorrilla, Centre d’Arts Escèniques de Badalona, aquesta tardor en els teatres municipals de la ciutat. Entre els muntatges teatrals que està previst oferir cal destacar també l’obra Bona gent, dirigida pel director argentí de renom internacional Daniel Veronese i interpretada entre altres per Mercè Arànega i Àlex Casanova.

   

  El grup Manel presentarà a Badalona el seu tercer disc Atletes, baixin de l’escenari, que ha assolit la primera posició en vendes a tot l’Estat Espanyol. Per la seva banda, Tricicle arribarà a la ciutat amb el que potser sigui el seu darrer espectacle de creació, Bits, un conjunt de 15 escenes còmiques inspirades en la vida quotidiana. Pel que fa a l’obra teatral Bona gent, original de David Lindsay-Abaire, ha estat un dels grans èxits de crítica i públic d’aquesta temporada.

   

  Durant aquest mes de juliol es farà pública la programació completa dels teatres municipals per als mesos de setembre a desembre. Durant la segona quinzena de juliol es podrà efectuar la renovació i la venda d’abonaments i a partir del dia 2 de setembre s’iniciarà la venda d’entrades a les taquilles del teatre Zorrilla.