Els mercats municipals aixequen la veu: reclamen un nou conveni

  0

  Insten l’Ajuntament a actuar davant la degradació dels edificis

  És una temàtica recurrent a Badalona, que passa de govern a govern i sembla tenir el mateix final. Els mercats municipals a Badalona estan deixats. Aquest és el sentiment dels paradistes traslladat per Juan Carlos de Miguel, president de la Federació de Mercats Municipals. Cadascun amb la seva realitat, salta a la vista que els mercats de Maignon, Torner, Sant Roc, Llefià, La Salut i Pomar necessiten un pla de mercats ambiciós i coherent.

  Un nou conveni

  Des de la Federació de Mercats Municipals es reivindica la necessitat imperiosa de crear un nou conveni amb l’Ajuntament, que defineixi clarament quines inversions i quina part del manteniment han d’afrontar paradistes i administració. Des dels mercats es queixen que, governi qui governi, des de fa una dècada es realitza la inversió justa per sobreviure i que, al final, moltes inversions de manteniment han d’anar a càrrec dels propis paradistes. “No pot ser que cada vegada que plou entri aigua per tot arreu, que surti fum dels endolls o que el bar no pugui treballar per les goteres”, s’afirma des de la Federació de Mercats Municipals.

  La comparativa

  La situació dels mercats badalonins queda encara més en entredit si es compara el nostre municipi amb Santa Coloma, Sant Adrià o Barcelona, on els mercats han sofert processos de transformació integrals en els darrers anys.

  FER UN COMENTARI

  Si us plau introdueix el teu comentari!
  Si us plau introdueix el teu nom aquí