Badalona ha de millorar l’accés i el servei de bany per a discapacitats a la platja

  0

  Diferents entitats i organitzacions d’usuaris amb discapacitat han organitzat una concentració el pròxim diumenge 22 de maig a les 12h davant de l’Anís del Mono per demanar millores en l’accessibilitat de les platges i del servei de bany. La iniciativa va sorgir des d’una agrupació d’usuaris de Barcelona (Accessibilitat Ciutat i Platges Barcelona) i s’hi han sumat entitats com Deixem de Ser Invisibles (DSI Badalona) i la Fundació PAM Badalona (Presència, Accés i Mobilitat).

  Els impulsors de la convocatòria reclamen igualar el calendari de bany amb la resta de la ciutadania (de l’1 de maig al 30 de setembre) i amb un horari ininterromput de 10:30h a 19:30h. També es demana comptar amb més personal especialitzat (socorristes) i estudiar instal·lar vestidors inclusius amb espai, ventilació, neteja i climatització adequades. Des de l’Ajuntament es confirma a aquest diari que per aquesta temporada d’estiu es recuperarà el segon punt de bany per a discapacitats, situat al Pont d’en Botifarreta.

  L’any passat es van realitzar 108 serveis de bany a persones amb discapacitat. Hi ha molts usuaris de Badalona que es van a banyar a Icària (Barcelona) perquè està més adaptada a les seves necessitats.

  FER UN COMENTARI

  Si us plau introdueix el teu comentari!
  Si us plau introdueix el teu nom aquí