Els Micaco continuen consolidant els set per poder pujar als castells de vuit

  0
  59
  castellers avia.jpg

  19/10/2015 – Els Castellers de Badalona han donat el tret de sortida a la recta final de la temporada amb un seguit d'actuacions que tindran el seu punt àlgid el 8 de novembre amb la seva diada.

  Els Castellers de Badalona han donat el tret de sortida a la recta final de la temporada amb un seguit d'actuacions que tindran el seu punt àlgid el 8 de novembre amb la seva diada, en la que volen lluir els seus millors castells i alguna novetat. Aquest diumenge, els de la camisa micaco han tingut actuació a Avià, coincidint amb la celebració de la Volta la Maria, la cursa de muntanya de la població, tot compartint plaça amb la colla veïna dels Castellers de Berga.

   

  Els micacos hi arribaven amb el programa d'ara fa dos setmanes a Terrassa, amb dos castells de 7, acompanyat del 5de6 i el pilar de 5, però amb força canvis. Després de descarregar dos Pilars de 4 simultanis d'entrada, la colla badalonina va portar a plaça en primera ronda el 4de7, un castell que presentava una alineació força diferent a les vistes fins ara, i és que, a banda dels segons habituals, el pis de terços i quarts eren molt lleugers, amb els quarts i quints d'un possible 4de8 que la colla fa temps que assaja. La construcció va pujar molt ferma i tot i alguns problemes durant l'execució, el van poder descarregar amb molta solvència.

   

  En segona ronda, la colla micaco va atacar el 3de7, un castell en el que han introduït força canvis. Les novetats, però, no van suposar cap dificultat afegida a la construcció, que s'ha mostrat molt segura i controlada en tot moment. El tercer castell que els micacos afrontaven era el 5de6, amb un tronc molt lleuger per tal de seguir amb el rodatge dels pisos superiors de cara a pujar-lo un pis en breu.