Els Micaco ensopeguen a Molins de Rei abans de la cita a Tarragona

  0
  55
  castellersç.JPG

  02/10/2012 – A la colla badalonina se li va encallar el quatre de set i no va aconseguir brillar com en anteriors places.

  Els Castellers de Badalona van ensopegar diumenge a la diada de Molins de Rei, última parada abans de recalar al Concurs de Castells de Tarragona del proper cap de setmana. La Colla Micaco va notar la falta de sort en una de les seves darreres pitjors actuacions. La primera estructura intentada, i sense èxit, va ser el quatre de set. Després d’haver-lo descarregat ja sis cop aquest 2012, la confiança no va ser bona acompanyant i la inseguretat provocada per la mala quadratura va fer pensar que el millor era desmuntar-ho. El tres de set, en la repetició, es va assolir sense problemes.

   

  El quatre de set va tornar a resistir-se en segona ronda. Els nervis del intent anterior van afectar negativament a la canalla, i l’anxaneta no va ser capaç de travessar l’estructura. El remei va ser quasi pitjor que la malaltia; el quatre de sis amb agulla escollit per rectificar es va aconseguir completar, però de forma poc ortodoxa i amb dificultats.

   

  Els Micaco van renunciar a la tercera ronda per no allargar els nervis i el mal tràngol de la colla. Els castellers afirmen que “sovint fa falta sort perquè tot plegat surti bé”, malgrat que la preparació sigui excel·lent.