Alguns carrers de la ciutat passen la nit a les fosques

  0
  33

  02/10/2012 – La darrera setmana, diversos badalonins i badalonines de diferents zones del municipi han denunciat deficiències a l'enllumenat públic; les pluges de dissabte van engreixar els problemes a la via pública.

  Alguns carrers de Badalona porten diversos dies a les fosques. Els veïns de les zones afectades porten denunciant la falta de llum a les nits la darrera setmana i les pluges de dissabte no va ajudar pas a pal·liar la situació. El grup municipal de Convergència i Unió va acusar ahir el PP de tancar “enllumenat públic d’algunes vies per estalviar diners, enlloc de buscar mesures d’estalvi energètic eficients”. Segons expliquen els convergents, diversos badalonins i badalonines s’han queixat perquè els llums s’encenien molt més tard del normal i s’apagava més aviat.

   

  En carrers com el d’Àngel Guimerà, o la Travessera de Montigalà la il·luminació ha estat inexistent durant les primeres hores d’obscuritat, almenys fins el passat dissabte i durant l’última setmana. L’enllumenat del carrer Provença, a l’àrea de Llefià i la Salut, també ha patit deficiències durant els últims dies.

   

  El líder de la federació nacionalista local, Ferran Falcó, critica que no es pot estalviar energia “de forma directa, apagant una o dues hores els fanals encara que estigui ben fosc”. “No és una anècdota perquè comporta perill per les persones”, considera Falcó.

   

  A través de Twitter, el regidor de Via Pública, Daniel Gràcia, ha rebut diverses queixes al llarg de la última setmana. En alguns casos, l’edil ‘popular’ ha vinculat els problemes amb les condicions climatològiques del cap de setmana i ha afirmat que es prendrien mesures. Segons Gràcia, el problema estava situat al rellotge meteorològic de les caixes d'enllumenats, que es corretgirà durant el dia d'avui.