Els Micaco signen la seva segona millor actuació de la història a Mataró

  0
  2d7.JPG

  06/11/2012 – La colla castellera badalonina va assolir una altra torre de set i un tres de set amb agulla.

  Els Castellers de Badalona van tornar a demostrar el seu gran moment de forma aquest cap de setmana a Mataró; la colla va completar a la capital del Maresme la seva segona millor actuació de la historia, amb una torre de set i un castell de gama alta de vuit. A més, a falta de dues actuacions per finalitzar la temporada, ja han descarregat 33 castells de set, 3 més que el rècord anual registrat fins ara.

   

  El tres de set amb agulla va ser l’estructura escollida per iniciar la jornada. Amb una agulla ferma i un tres estable, el primer èxit va arribar sense cap complicació. Els Micaco encaraven el plat fort del dia a la segona ronda: el dos de set. El castell estrella dels badalonins es va alçar ràpid, però els problemes van arribar a la travessada; no obstant, la concentració i constància van permetre acabar desenvolupant la millor execució de la torre de set que la colla ha realitzat fins ara.

   

  El castell suposadament més senzill dels plans micaco, el quatre de set, va ser el que va portar més problemes; la canalla no ho va veure clar i es va haver de desmuntar. No obstant, al segon intent es va assolir sense més complicacions.

   

  El castellers inicien ara la recta final de la que ja és la seva millor temporada. De cara a la diada castellera badalonina, els Micaco pretenen descarregar un cinc de set i un set de set, a més de la torre de set, que es va voler estrenar just fa un any, però que no es va poder completar.