El PSC insta al govern local a informar sobre la representació badalonina a un fòrum rus

  0

  06/11/2012 – Els socialistes demanen explicacions d'un viatge a un fòrum empresarial a Moscou del que l'Ajuntament no s'ha pronunciat oficialment.

  Durant els dies del pont de Tots Sants, alguns mitjans de comunicació feien referència a una comitiva per part de l’Ajuntament de Badalona que acompanyava a la Generalitat a Moscou per assistir al Fòrum empresarial Catalunya-Rússia. Segons el diari ABC, l’alcalde Albiol, una regidora i dos convidats conformaven el grup badaloní de ‘l’expedició’.

   

  En referència a aquest tema, el PSC local criticava ahir l’assumpte pel “secretisme” amb el que, consideren, el govern municipal l’ha portat. Els socialistes afirmen que l’Ajuntament no ha emès cap comunicat oficial per informar d’aquest viatge governamental ni de les seves característiques; en conseqüència, han instat a l’executiu a detallar qui ha viatjat a Moscou, si s’ha convidat a alguna empresa, quin ha estat el cost, si la ciutat es beneficiarà d’alguna nova inversió i perquè no s’havia informat del tema, entre d’altres qüestions.

   

  Al llarg dels darrers dies festius, el suposat viatge a Moscou va començar a remoure polseguera a Twitter i Albiol, a través del seu compte de la xarxa de microblogging, va assegurar que ell no ha estat a Rússia, tot i que sí hi ha hagut representació de l’Ajuntament al fòrum empresarial, i que les empreses que han acompanyat Badalona s’han fet càrrec de les seves pròpies despeses, ja que el consistori no va convidar ningú a assistir.