Els Micaco tornen amb castells de 7 al bateig dels castellers de Sant Adrià

  0
  65
  14972779499_9be13b6a6e_k.jpg

  08/09/2014 – Els badalonins confirmen el bon estat de forma després de tornar a plaça amb motiu de la festa major adrianenca.

  La Colla Micaco ha tornat a les places aquest dissabte en una diada ben especial, i és que els badalonins van ser presents al bateig dels Castellers de Sant Adrià, els Passadors, una de les colles que han apadrinat.

   

  L'actuació va servir perquè els micacos confirmessin les bones sensacions que la colla havia deixat al final del primer tram de temporada. Després del pilar de 4 d'entrada, els badalonins van atacar el primer castell de 7 que realitzaven a la ciutat veïna, el 3de7. El castell va pujar amb un bon ritme i es va descarregar fàcilment.

   

  En segona ronda els micacos van portar a plaça el 4de7. Un pèl tancat de mides i d'execució més lenta que l'anterior, l'estructura va estar controlada en tot moment amb un bon treball dels seus components, que el van aconseguir descarregar sense ensurts. La tercera ronda va servir perquè portessin a plaça un 4de6 amb agulla que introduïa força novetats a tronc i que no va presentar cap problema pels micacos. Finalment, a la ronda de pilars els badalonins van descarregar un nou pilar de 5.