Els Mossos demanen col·laboració ciutadana per retornar objectes robats localitzats arran de la detenció de quatre persones

  0

  Agents de la Policia de la Generalitat – Mossos d’Esquadra de la comissaria de Badalona van detenir a principis de mes dues dones i dos homes per diversos delictes de receptació i conductes afins, ja que se’ls va localitzar un gruix important d’objectes robats. Les investigacions posteriors van ajudar a relacionar un dels detinguts amb un robatori a domicili succeït el 02/02/2020 a Badalona. Els investigadors demanen col·laboració ciutadana per tal de localitzar els propietaris dels objectes sostrets que s’han localitzat.

  Fa 1 mes els autors dels robatoris eren desocupats del carrer Santiago Rusiñol

  El 3 de febrer d’enguany els agents van ser requerits perquè quatre persones estaven intentant ocupar un immoble al carrer Santiago Rusiñol. En arribar al lloc, els agents van fer mediació amb el grup i aquest va accedir a marxar voluntàriament i endur-se les seves coses. Quan la patrulla policial va marxar, les quatre persones van treure a la via pública una gran quantitat d’objectes del pis. Els veïns que estaven al carrer van reconèixer molts dels objectes que el grup treia del pis, eren coses que els havien sostret pocs dies abans. Van tornar a trucar als agents i un d’ells els va explicar  que una de les maletes que hi havia al carrer era de la seva propietat i contenia trens de joguina antics, fet que els agents van poder comprovar. Un altre veí va reconèixer un televisor, també es van reconèixer maletes, jocs de llit, ulleres, bosses d’esport, mobiliari, etc.

  Davant d’aquests fets, els mossos van detenir al grup per un presumpte delicte de receptació. Quant als objectes recuperats, es van retornar aquells que els veïns van reconèixer i es van intervenir d’altres objectes a l’espera de trobar els seus legítims propietaris.El material localitzat i retornat als seus propietaris prové de quatre robatoris amb força a domicili, tots comesos a Badalona i amb pocs dies de diferència entre ells.

  Es dona la circumstància que la investigació va relacionar un dels homes arrestats amb un robatori amb força en un domicili del carrer Rivero de Badalona el passat dos de febrer. De fet, alguns dels objectes recuperats  havien estat sostrets en aquest pis. Per aquest motiu, l’home va ser detingut de nou per aquest robatori amb força.

  El grup van passar a disposició judicial el 6 de febrer al jutjat de guàrdia de Badalona i el jutge va decretar llibertat amb càrrecs. La investigació es manté oberta i no es descarta que se’ls relacioni amb altres fets. A banda, els investigadors fan una crida a la ciutadania per intentar reconèixer i tornar els objectes als seus legítims propietaris. Es sol·licita que si es reconeix algun objecte es contacti amb la comissaria de Mossos d’Esquadra de Badalona al telèfon 934977200.

  FER UN COMENTARI

  Si us plau introdueix el teu comentari!
  Si us plau introdueix el teu nom aquí