Èpica victòria dels Badalona Dracs a Madrid (38-39)

0
    35

Osos Rivas i Badalona Dracs van oferir un auténtic espectacle de futbol americà, amb victòria badalonina (38-39), després d’una prórroga. Aquest triomf dona pràcticament l’accés a les semifinals de la LNFA.

Oscar Calatayud va poder comptar amb la seva darrera incorporació, el serbi
    Stefan Borkovic. El nou jugador negre-i-plata va ser a més, l’encarregat d’obrir el marcador, en rebre una passada d’Anthony Gardner. El quarterback nord-americà va fer un total de 6 passades de touchdown.

Osos Rivas va capgirar el marcador, en un continu intercanvi de cops entre tots dos equips, i amb una gran actuació del seu QB Kevin Burke. David Giron i Mario Flores establien el 14 a 7 al marcador. La rèplica dels Badalona Dracs arribava amb el primer touchdown de Marquese Surrell, fallant però l’extra pont. L’estira i arronsa va continuar fins al descans, el qual arribava amb avantage visitant (17-19), després d’una acció de Guillem Garcia.

La connexió entre nord-americana Gardner-Surrel obria una petita escletxa en el marcador (17-26). La resposta madrilenya arribava de la mà de Mario Flores (24-26). El basc Jagoba López tornava a obrir forat abans de la finalització del tercer quart (24-32).

Una carrera de Burke més una jugada de 2 punts tornava a establir l’igualada en el marcador, la qual era trencada pel runningback de Dracs Javier Fernández. L’errada en l’intent d’extra point obria la porta a una possible victòria madrilenya. Burke establia un nou empat, moment en el que la defensa de Dracs va bloquejar l’intent d’extra point local. Nico Lester interceptava el darrer intent de Burke.

Ja en el període extra, Dracs aprofitava la seva oportunitat, amb un touchdown executat per Nico Lester i l’extra point de Guillem Garcia. La resposta de Rivas arribava mitjançant David Giron. Amb la possibilitat de tornar a empatar o buscar una jugada de dos punts, la defensa negre-i-plata va tornar a bloquejar l’intent d’empat local, aconseguint aquesta victòria agónica.