Els Mossos detenen 11 persones a Badalona per diferents robatoris

  0

  31/10/2013 – Des del passat dijous, la policia autonòmica ha dut a terme diferents intervencions a diverses zones de la ciutat per arrestar presumptes culpables de tres robatoris.

  Durant els darrers dies, els Mossos han dut a terme tres intervencions a Badalona que han conclòs amb 11 detinguts per robatoris. Els tres primers individus, de 33, 34 i 36 anys, veïns de El Vendrell, Badalona i Terrassa, dos d’ells amb antecedents, van ser arrestats al carrer Sant Joan Evangelista, divendres passades les dues de la matinada, per presumpta expropiació indeguda de diverses capses d’aliments. Una patrulla de paisà els va interceptar amb un cotxe ple de productes dels quals no van poder concretar la procedència. Les versions dels tres homes eren contradictòries i, a més, havien estat identificats a Barcelona, una hora abans, amb el vehicle buit.

   

  El quart, de 22 anys, va ser detingut la nit de diumenge a dilluns presumptament per cometre una estrebada a la bossa de mà d’una dona, al carrer Progrés. Un veí que va presenciar l’escena va seguir discretament l’individu i va poder donar indicacions precises a la policia. Més tard, el pressumpte lladre va ser detingut a la plaça Pompeu Fabra.

   

  També a finals de la passada setmana, la policia autonòmica va enxampar in fraganti set persones, dues d’elles menors, que estaven perpetrant un robatori amb força en un bar del barri del Congrés. S’havien fet amb tota la màquina enregistradora del local i amb la recaptació d’una de les escurabutxaques. Van ser detinguts i posats en llibertat amb càrrecs.