Consulta el col·legi i la mesa electoral pel 12-M a Badalona

  0
  126

  Falten menys de dos mesos perquè els catalans estiguin cridats a les urnes. El pròxim 12 de maig hi ha eleccions al Parlament de Catalunya i ja pots saber en quin col·legi i mesa electoral et tocarà votar a Badalona.

  Consulta el col·legi i la mesa electoral pel 12-M a Badalona en aquest enllaç

  Com demanar el vot per correu a les eleccions catalanes 2024?

  Des d’aquest moment i fins el 2 de maig ja pots sol·licitar el vot per correu. Es pot fer a les oficines de Correus presentant el DNI, el passaport o el carnet de conduir; o a través de la seva web, si tens el DNI electrònic o un certificat digital vàlid, com pot ser l’IDCAT. Si no el tens, el pots demanar aquí. Has de saber que un cop presentis la sol·licitud, si és acceptada per l’Oficina del Cens, ja no podràs votar presencialment el 12M.

  Els requisits que has de complir són els mateixos que per poder votar de forma presencial. Has de ser major d’edat i estar inscrit al cens electoral. No el poden sol·licitar els electors residents a Espanya que es trobin temporalment a l’estranger, ni els electors residents a l’estranger que ho sol·licitin des del seu país de residència.

   

  FER UN COMENTARI

  Si us plau introdueix el teu comentari!
  Si us plau introdueix el teu nom aquí