Els Mossos detenen a Badalona un grup acusat d’una desena de robatoris amb força

  0
  e7386696-3173-4037-a6c7-14a84a09a7e1.jpg

  16/01/2018 – Es tracta de quatre homes que van perpetrat delictes a l'entorn de Barcelona i altres comarques.

  Els Mossos d’Esquadra han resolt onze robatoris amb força a domicilis del Bages, del Baix Llobregat, del Barcelonès i del Vallès Oriental amb la detenció de quatre homes xilens, un d’ells menor d’edat i els altres amb edats compreses entre els 18 i els 28 anys i veïns del Barcelonès com a presumptes autors d’aquests robatoris.

   

  La investigació es va iniciar al mes de novembre del 2017 arran d’un robatori amb força a interior de domicili en una urbanització aïllada del municipi d’Esparreguera. Els autors dels fets havien forçat les finestres del lavabo i de la cuina i s’havien endut diners en efectiu, entre altres objectes.  

   

  Setmanes després del primer robatori, els investigadors van constatar deu robatoris amb força a interior de domicili més perpetrats pels mateixos autors als municipis de Palau de Plegamans, a Sant Cugat del Vallès, a Santa Coloma de Gramenet, a Badalona, a Manresa i a Martorell, on els lladres s’havien endut diners en efectiu, joies i objectes d’electrònica.

   

  Finalment, el dissabte 6 de gener, els agents van realitzar un dispositiu per tal de detenir les persones identificades. Els investigadors van localitzar el vehicle en el qual viatjaven els presumptes autors dels robatoris i van aconseguir aturar-lo al municipi de Badalona. I, tot i que en un primer moment els quatre ocupants del turisme el van abandonar enmig de la via pública i van fugir corrents del lloc, els agents van aconseguir detenir-ne dos d’ells amb l’ajuda d’efectius policials de la comissaria de Badalona i de la Guàrdia Urbana de Badalona.

   

  Finalment, al dia següent, els agents de la Unitat d’Investigació de Martorell van localitzar i detenir els altres dos ocupants del vehicle a Badalona. La investigació continua oberta i no es descarten més detencions.