El mur del centre parroquial segueix intacte; el Badalonès manté la seva condició d’aspirant

0
    28
    DSC01927.JPG

Qualsevol aficionat a Lliga EBA diria que Will Truss no hagi necessitat adaptació a la quarta categoria nacional. El pivot del CB Coalci Sant Josep ha tornat a exhibir-se en la victòria del conjunt de Sergi Vives contra el CB Roser (78-65). El Sant Josep va superar l'equip badaloní des de l'inici (22-16). La fortalesa dels badalonins al joc interior es va intensificar al segon quart (41-33). Els 24 punts i 14 rebots de Truss, amb l'aportació de Gerard Blat (18-4) i Ali François (12-1), els parroquials van encarrilar el partit a la represa (59-50) i la vuitena victòria de la temporada es va acabar de confirmar al darrer període.

A Copa Catalunya, Badalonès i Maristes marquen el camí a la part alta del grup 1. el conjunt de Xavi Riera va superar el Lliça d'Amunt a domicili (66-74) tot i que el primer parcial positiu el va sumar el conjunt vallesà gràcies a l'encert de McCarthy (22-17). L'encert badaloní al tir exterior va igualar el matx al cap de 10 minuts posteriors (40-39) i el marcador es va capgirar a la represa amb tres triples extra. Al darrer quart, un parcial badaloní de 4-12 va ser clau per sumar la desena alegria de la temporada i defensar la segona plaça de Copa.

El Maristes de Lluís García també va sumar dos punts a La Plana contra el CN Sabadell amb un festival de 16 triples (94-82). El gran encert de l'Ademar des de la línea de 6,75 és una de les grans armes badalonines. Els badalonins ja manaven al marcador al primer quart (17-23). Tot i això, el Sabadell va capgirar el matx al segon quart (36-41) i la reacció del Maristes va arribar després del descans, al darrer quart (73-70).

Malauradament, el Círcol Catòlic va caure en la primera jornada de l'any contra el Torreforta (72-66). Els homes de Juli Jiménez no van allunyar-se del seu rival al marcador durant tot el partit i la victòria es cotitzava a l'alça fins a pràcticament els darrers minuts. Tot i això, un parcial demolidor de 6-0 des de la línia de tir lliure va donar el triomf als locals.

A Primera Catalana, la Minguella va arrencar l'any amb les sensacions renovades i va superar el CB Salt a Casagemes (72-48). Els visitants van sobreviure durant el primer quart gràcies a l'encert des de la línia de 6,75 (15-20), però els badalonins van reaccionar ràpidament (36-29). A la represa, el partit es va tancar al tercer quart (60-43).

Una categoria per sota, Segona Catalana, el Badalonès B va superar el Tremp (69-50). A Tercera, victòries de la Cultural contra el Círcol B (69-66), Llefià davant la Gramenet (67-61), Sant Josep B versus Diagonal (86-95) i Minguella B contra el Coll (61-59). L'ABB va caure contra la Mina a Bufalà (67-75).