Els municipis del Barcelonès Nord assoleixen la xifra de llocs de treball més alta des del 2008

  0

  Els municipis del Barcelonès Nord (Badalona, Sant Adrià de Besós i Santa Coloma de Gramenet) han tancat el primer trimestre de l’any amb 89.375 llocs de treball, un 4,1% més que l’any anterior. Tot i que es tracta d’un creixement menys intens que el registrat al conjunt de Catalunya (4,8%), representa la xifra més alta des de setembre de 2008. Alhora, aquesta xifra també és un 6% superior als registres prepandèmia (març de 2019).

  Així es conclou en l’Informe trimestral del teixit empresarial i mercat del treball del Barcelonès Nord, elaborat pel Gabinet d’Estudis Econòmics de la Cambra de Barcelona, que analitza també el comportament del teixit empresarial, els afiliats segons residència padronal i l’atur registrat.

  La xifra d’empreses retalla distàncies amb els nivells prepandèmia

  Mentre el mercat de treball deixa enrere la crisi, el teixit empresarial del Barcelonès Nord també ha signat també un primer trimestre positiu amb un creixement interanual del 3,3%, fins a les 7.569 empreses, una evolució més intensa que al conjunt de Catalunya (2,1%). Així mateix, respecte al desembre de 2021 hi ha hagut una lleugera disminució de 6 comptes de cotització (-0,1%).

  FER UN COMENTARI

  Si us plau introdueix el teu comentari!
  Si us plau introdueix el teu nom aquí