Caixa d’Enginyers inaugura la seva primera oficina a Badalona

  0

  Caixa d’Enginyers inaugurarà aquest migdia la seva primera oficina a la ciutat de Badalona, centrada en l’assessorament i l’atenció personalitzada, on també s’ofereixen els serveis bancaris tradicionals.

  La inauguració comptarà amb la presència de l’alcalde de Badalona, Rubén Guijarro, el president de Caixa d’Enginyers, Fèlix Masjuan, i el director general de l’Entitat, Joan Cavallé, així com dels representants de les principals institucions empresarials i comercials de la ciutat.

  Caixa d’Enginyers ja atenia els seus socis de la comarca del Barcelonès a diverses oficines situades a Barcelona i voltants, però ara fa un pas més en la seva aposta per la proximitat i inaugura la seva primera oficina a la ciutat. Tot això amb l’objectiu de millorar l’atenció personal als seus més de 2.000 socis a Badalona, i els prop de 100.000 a la comarca del Barcelonès.

  Amb aquesta primera seu, situada a l’Avinguda Lluís Companys 92, la cooperativa de crèdit referma la presència a Badalona, amb una oficina centrada en l’assessorament i l’atenció personalitzada, on també s’ofereixen els serveis bancaris tradicionals. Es tracta d’un model de gestió d’èxit que l’Entitat ha decidit implementar també a Badalona, atès l’increment de volum de negoci a la ciutat (un 3% en un any), que es situa en 78,7 milions d’euros.

  FER UN COMENTARI

  Si us plau introdueix el teu comentari!
  Si us plau introdueix el teu nom aquí