Els One Direction actuen al Palau Olímpic de Badalona

  0
  one-direction.jpg

   21/05/2013 – El popular grup britànic arriben a Badalona amb la seva gira per Europa que finalitza aquest mateix mes; la de demà i una altra a Madrid són les dues úniques actuacions a Espanya.

  El popular grup britànic One Direction actuarà el proper 22 de maig al Pavelló Olímpic de Badalona. Es tracta d’un concert emmarcat dins de la seva gira per Europa que es va iniciar a l’abril i finalitzarà a finals d’aquest mateix mes. Les actuacions a l’estadi badaloní i una altra a Madrid seran els seus dos únics concerts a l’estat espanyol.

   

  El quintet de joves que va trobar la fama al programa britànic The X Factor presenta en la gira de primavera el seu segon disc, Take me home, que ja s’ha convertit en tot un fenomen musical i que compta amb col·laboracions estelars, com Britney Spears o Christina Aguilera. El primer single de l’àlbum, Live While We’re Young, es va estrenar el passat 20 de setembre i les reserves anticipades del tema el van convertir en la cançó de prevenda més ràpida de la història, cosa que la va situar en el número 1 en més de 50 països, incloent Espanya.