La Cultural agafa aire contra l’Alella (93 a 75)

0
    32
    j18 cultural.JPG

11/02/2014
    Els de Sergi Garcia van fer un partit molt complet en el que només van patir en uns instants del 2n quart

La Cultural va vèncer de forma clara a l'Alella, un rival directe per evitar la promoció de descens, en un partit que va dominar de principi a fi.

La bona sortida dels de Sergi Garcia va marcar el camí d'un triomf que va acabar sent plàcid. L'Alella havia plantejat una defensa zonal, però el Cultual la va saber atacar amb paciència

Al final del 2n quart però, els badalonins van perdre el cap, i en només 4 minuts van llençar pel terra la feina feta i van perdre els 12 punts d'avantatge per marxar només 2 amunt amb un triple de l'Alella sobre la botzina des del mig del camp.

A la represa però, la Cultural va tornar a sortit molt concentrada, jugant amb paciència i controlant el rebot. Això li va permetre mantenir el ritme del partit i ampliar la diferència fins els 18 finals.

Ara els de Sergi Garcia intentaran fer bona la victòria dissabte a les 17:45 a la pista de l'UBSA B