Els pals aturen el Badalona a Llagostera (2-2)

0
    17
    CF Badalona

El CF Badalona va tornar a casa amb un punt agredolç de la seva visita a Llagostera (2-2). El conjunt de Manolo González va capgirar un marcador negatiu però l’efectivitat de Sergio Cortés i els pals van evitar la victòria d’un Badalona valent i amb intensitat durant els 90 minuts. A més, els escapulats van disputar els darrers deu minuts de matx amb un home menys després de l’expulsió d’Esteban Aparicio.

Els escapulats van iniciar el matx a remolc al Municipal de Llagoster des del minut 4, quan Sergio Cortés, tot un especialista en les jugades a pilota aturada, va engaltar una falta directa que va avançar el conjunt blaugrana. Matiner gerro d’aigua freda en què els badalonins van reaccionar abans del descans.

Musa va igualar el partit des del punt de penal abans d’arribar a la mitja hora i Robert Simón va liderar el Badalona amb un xut ajustat al pal llarg que suposava la remuntada del partit. Gran reacció dels de Manolo González en poc menys de 20 minuts.

A la represa, el Badalona va poder noquejar el Llagostera però Toni Larrosa i Chema Moreno es van trobar amb la fusta i la sentència no va arribar a temps. La reacció del Llagostera també va tenir el seu premi i el conjunt d’Oriol Alsina va anivellar el matx al tram final, mitjançant l’autor de l’1 a 0, Sergio Cortés.

Els darrers deu minuts de partit, el Badalona va haver de sobreviure amb un home menys, després de l’expulsió d’Esteban Aparicio però va mantenir el bon ritme davant un conjunt amb un home més.