Els partits apuren els darrers dies per fer campanya als barris

  0

  21/11/2012 – Alberto Garzón (EUiA) va parlar a Pompeu Fabra i C.C.La Salut; Jordi Pujol visità Llefià i La Salut amb Ferran Falcó (CiU) i Caterina Mieras va debatre sobre Cultura a l'associació Agarimos (PSC).

  Els partits apuren la darrera setmana d’una moguda campanya a Catalunya i a Badalona que finalitza divendres. Ahir dimarts, diversos partits varen voltar pels carrers de la ciutat promovent les seves propostes.

   

  ICV-EUiA va portar a la ciutat el diputat al Congrés per IU Alberto Garzón, que va participar de dos actes. Primer, va donar una petita xerrada a la plaça Pompeu Fabra amb l’Assemblea d’Aturats de Badalona, on va explicar les mesures de la coalició de cara a reduir l’atur. Més tard, Garzón va participar amb Aymón Malonda i Alberto Lumbreras, els candidats badalonins a les llistes ecosocialistes per Barcelona, en un míting al Centre Cívic de La Salut.

   

  El PSC, que ahir ja va organitzar un acte a Can Claris sobre els drets de les dones i la igualtat de gènere, es va apropar a l’associació gallega Agarimos, que dissabte celebra els seus 15 anys de vida, per parlar de cultura. La exconsellera de Cultura i candidata socialista de Badalona, Caterina Mieras, va dibuixar un mapa de la delicada situació actual per la que passa la cultura i plantejà la importància que suposa pel PSC la vitalitat i salut de la mateixa.

   

  Convergència i Unió, per la seva part, va fer ahir campanya de manera més silenciosa. L’expresident Jordi Pujol, juntament amb el líder convergent a Badalona, Ferran Falcó, i altres membres de la federació, van fer una visita a l’escorxador municipal, a més de parlar amb veïns i veïnes de La Salut i Llefià.