Els penals salven el Seagull d’un embolic

0
    72
    Alberto Estébanez

Amb prop més de 200 persones a la tribuna principal de l’Estadi Municipal de Badalona – en una jornada de dimarts laborable -, el Seagull s’ha imposat al Sant Gabriel en un partit força controlat durant el primer temps, però sense resoldre en cap moment. Irina Uribe ha avançat les badalonines al 39′ i Pilar Garrote ha fet el 2 a 0 fregant el descans, a la represa, però, les adrianenques han aprofitat els seus dos únics xuts entre els tres pals per forçar la tanda de penals.

El matx a Badalona ha arrencat amb les exbadalonines Sara Serna i Mònica Orteu defensant la samarreta adrianenca des de l’inici. Tot i l’olfacte golejador de la davantera sabadellenca sobre la gespa, ha estat el Seagull qui ha generat les ocasions més clares durant els primers 45 minuts. Un bon grapat d’oportunitats desaprofitades. Fins i tot, un penal aturat per la portera del Sant Gabriel Noelia Vizcaíno.

Carla Morera, Irina o un intent de vaselina per part de Pilar Garrote han estat alguns dels pròlegs badalonins abans d’inaugurar-se el marcador al minut 39, amb una jugada de Mar Torras per banda esquerra i que ha finalitzat Uribe davant Noelia. Abans de la represa, les ‘gavines’ encara han materialitzat un altre gol al contraatac, conduït per Yosse i resolt per Pilar Garrote. 2 a 0 merescut, alhora que curt.

A la represa, el Seagull encara buscaria la sentència per deixar estabornit el Sant Gabriel. Irina Uribe la tindria en un mà a mà davant Alba i nombroses pilotes a l’àrea expulsades per la defensa blava. Sense tant domini local com al primer temps, l’entrada de Manau i Paula Sánchez i les aproximacions escalonades per part del ‘Santgra’ ha començat a ficar al conjunt de José González en el partit. D’aquesta manera, al minut 75, Sánchez, ha aprofitat un refús al punt de penal per transformar el 2 a 1 i fer creure al seu equip que l’empat era possible. Amb més cor i ànima que futbol, el Sant Gabriel ha forçat la tanda de penals gràcies a un golàs per l’escaire de Lara Palomino des del vèrtex de l’àrea.

A la tanda de penals, la gran actuació d’Alba Sánchez, amb dues aturades de mèrit, no ha estat suficient per evitar la classificació del Seagull. Les badalonines s’enfrontaran ara a l’Europa, que va superar el Pallejà, en la tercera ronda de la Copa Catalunya que tindrà lloc aquest cap de setmana.