Els Piranyes de Poblenou guanyen el XVI Torneig Internacional de Rugby Platja de Badalona

0
    58
    DSCF2606.JPG

08/07/2015 – Es van enfrontar davant els Inframundo i van assolir el títol per un ajustat 1-2. A la categoria femenina, van guanyar les Osses.

El passat dissabte, 4 de juliol, les platges del Pont del Petroli i del Coco es van acollir la XVIa edició del Torneig Internacional de Rugby Platja Ciutat de Badalona, organitzat pel Rugby Club Badalona. Un torneig que va comptar amb quatre pistes i la participació d'una trentena d'equips d'arreu del territori català, i com a novetat, dos equips d'Aragó i un francès a la categoria sènior.

El dissabte al matí es van celebrar els partits de Rugby Touch, destinats a les famílies que van voler participar, i va guanyar Cornellà davant Flamingo per 1-4. Al mateix temps van disputar Enginyers Rugby (BER) i els de Badalona a la categoria sub-14, quedant finalistes BER per un ajustat 1-2. També, va ser el torn de sub-16 i sub-18, guanyant el Barça i Herriko, respectivament. El Barça va derrotar als Químics per un clar 0-6, mentre que Herriko per un 4-1 al Rugby Club Badalona.

D'altra banda, a la tarda, deu equips masculins van disputar el títol d'aquesta edició, enfrontant-se entre ells per intentar arribar a una final que va jugar els d'Inframundo i els Piranyes de Poblenou, amb victòria per als barcelonins per un ajustat 1-2. Pel que fa la categoria femenina, les campiones van ser les Osses. En canvi, a la categoria de veterans, els vencedors del torneig van ser els de Neuchatel.