Jordi Martí: “Treballarem en la línia de mantenir l’equip”

  0
  la foto 2.JPG

  08/07/2015 – El director esportiu del FIATC Joventut ja ha assegurat la primera pedra que ha de mantenir el projecte del club: la continuïtat de Salva Maldonado.

   

  “Era la prioritat número u”. D’aquesta manera definia Jordi Martí la rellevància que tenia per la Penya lligar la renovació de Salva Maldonado. El tècnic adrianenc continuarà a Badalona durant dues temporades més, sent el líder espiritual del projecte verd-i-negre.

   

  “És el pal de paller. Intentarem mantenir el grup, però crec que per tenir estabilitat calia tenir al Salva”, reconeixia Martí durant l’acte de renovació de Maldonado, ahir al Palau Olímpic.

   

  El director esportiu del FIATC Joventut assegura que el club treballarà “en la línia de mantenir l’equip”, tot i que serà “difícil” que algun jugador que “s’ha revaloritzat” pugui continuar. “Tenim jugadors amb contracte i lluitarem perquè alguns altres puguin seguir”, deixava clar Jordi Martí.

   

  De moment, encara és aviat per parlar de quines posicions cal reforçar primer. El director esportiu del FIATC Joventut va avançar que en una setmana el club “tindrà clares les necessitats reals” de la plantilla 2015-2016.

   

  “Hem de pensar que tenim ocupada una fitxa d’extracomunitari amb en Mallet. Això ja condiciona una mica l’ordre amb el qual hem de trobar jugadors”, advertia Jordi Martí ahir a l’Olímpic.

   

  La Penya inclourà al dret de tempteig a Clevin Hannah i Goran Suton. Albert Miralles acaba contracte, però el club compta amb ell pel curs vinent, ja que el considera una peça important dins del projecte. L’objectiu, doncs, és que Miralles renovi.

   

  De cara al pròxim curs, el FIATC Joventut mantindrà la filosofia d’apostes que l’ha caracteritzat al llarg dels darrers anys. “Apostes de risc en tenim per tres bandes. Una pel cantó dels joves, l’altre pels veterans i la darrera la tenim en el mercat”, recordava Jordi Martí.

   

  “L’any vinent hi haurà apostes amb joves. Alberto Abalde ha de ser un jugador que demostri que s’ha fet gran. Serà important. En el tema dels veterans, a Mallet ja el tenim. Pel que fa al Sitapha, veurem què passa amb la continuïtat del Salva. Penso que si ell té il·lusió per seguir jugant, nosaltres estem ben posicionats”, afegia el director esportiu del FIATC Joventut.

   

  Pel que fa al cas Suárez, Jordi Martí veu “difícil” que el menorquí pugui jugar l’any vinent a Badalona com a cedit si la situació no canvia.

   

  “Hi havia dues parts en la negociació. Una era la sortida cap al Madrid i l’altra nosaltres l’hem de valorar. Som un club de formació i de vegades, quan tens una porta tancada, això t’impedeix posar a un altre jugador en aquella posició perquè pugui créixer”, apuntava el responsable tècnic del club verd-i-negre.

   

  En relació al CB Prat, des del FIATC Joventut valoren que jugar a LEB Plata potser seria la millor opció per donar més marge a la fornada de joves que pugen des del planter.