Els pirates envaeixen el Port i el Front Marítim un any més

  0
  festa medieval.jpg

  09/04/2015 – Com cada any, la ciutat viurà la Festa Medieval Sant Jordi; serà els dies 11, 12, 17, 18 i 19.

  Els pirates i l’Edat Mitjana tornen a Badalona. Com cada any, la ciutat viurà la Festa Medieval Sant Jordi. Igual que l’any passat, es dividirà en dos caps de setmana: dies 11 i 12, d’una banda, i 17, 18 i 19, posteriorment.

   
  El Front Marítim i el Port de Badalona seran els indrets escollits pels primers actes del certament primaveral. Des de les 9.30 del matí fins ben entrada la nit, el dissabte estarà ben replet d’activitats: tallers de tota mena i per a totes les edats, música, jocs i fins i tot un mercat pirata. Cap a les 20h començarà el plat fort, la recreació de les batalles navals, la conquesta del port i l’espectacle pirotècnic, tot plegat culminat amb sopar i gresca als restaurants del port.

   
  Diumenge continuaran, de matí a migdia, les activitats, mercat i tallers, a més del dinar pirata. Durant tot el cap de setmana es podrà aparcar de forma gratuïta a les instal·lacions portuàries, es podran visitar diferents vaixells, com el Quetx, i es podrà gaudir d’una exposició fotogràfica de la Festa Medieval.

   
  La setmana vinent, la celebració es traslladarà a Dalt la Vila, a la platja dels Pescadors i a Canyadó. Tres dies, sobretot dissabte i diumenge, replets d’espectacles, representacions teatrals, tallers, concerts i activitats per a tots els públics.

   
  La Festa Medieval Sant Jordi és fruït dels treball conjunt de més de 70 entitats, institucions, associacions i establiments comercials de Badalona. En síntesi, hi participen representants d’ampes i escoles, d’associacions de veïns, de grups de teatre, de grups de dansa, música i cant, de cultura popular, d’entitats esportives, de lleure i oci, solidàries, d’altres institucions i associacions i, finalment, diversos restaurants.