Els plataners i els oms seran fumigats a partir d’avui en alguns barris de Badalona

  0

  L’Ajuntament de Badalona fumigarà a partir d’avui els plataners i els oms dels barris de Sant Roc, Artigues, El Remei, El Congrés, Gorg i Llefià per combatre els insectes que afecten els arbres. Es preveu que es tractin en aquesta actuació al voltant de 1.600 unitats de plataners (Platanus x hispanica ) i oms (Ulmus pumila).

  L’empresa de manteniment d’arbrat treballarà en horari nocturn amb productes autoritzats dins del registre de plaguicides del Ministeri d’Agricultura i recomana a la població de la zona que, mentre duri la fumigació, tanquin portes i finestres dels habitatges. Per aquest motiu, s’han col·locat cartells informatius en les porteries properes a l’actuació.

  L’ordre d’actuació serà el següent:

  • Aquesta nit fins a la matinada de dijous, es fumigarà al carrer de Julio Galve, al barri del Remei i als carrers d’Alfons XII, de la Primavera, l’avinguda del Marquès de Mont-roig i l’avinguda del Maresme del barri de Sant Roc.
  • Dijous i divendres està previst actuar als carrers de Huelva, Jumilla, Còrdova, Simancas i a les places dels Pescadors i de Camarón de la Isla, al barri de Sant Roc, i a la plaça d’Artigues i l’avinguda de Joan XXIII, al barri d’Artigues.
  • La nit del 2 de setembre es realitzaran els tractaments dels arbres dels carrers del Comerç, de Motril, de Vélez Rubio, i de Màlaga També la mateixa nit es ruixaran els carrers d’Anselm Turmeda, del Doctor Modrego, de Sant Lluc i de Sant Joan Evangelista.
  • La nit del dia 3 es treballarà al passatge de Sant Elies, als carrers de Sant Marc, de Josep Maria de Segarra, de Joaquim Ruyra i a un tram de l’avinguda del Marquès de Mont-roig, arribant les tasques fitosanitàries als barris el Gorg i el Congrés.
  • Finalment, els treballs es completaran al Districte 4 les nits del 4 i 5 de setembre als carrers de París, d’en Guasch, a la carretera de Santa Coloma, al carrer de Lope de Vega, a la Ronda de Sant Antoni, al carrer de la Muntanya, a l’avinguda del Marquès de Sant Mori, a la plaça de Trafalgar, a la carretera Antiga de València i al parc de les Palmeres.

  Els tractaments podran ajornar-se i posposar-se en cas de condicions meteorològiques adverses, com ara episodis de pluges o de vent.

  FER UN COMENTARI

  Si us plau introdueix el teu comentari!
  Si us plau introdueix el teu nom aquí