Més de 200 persones gaudeixen de l’esnòrquel gratuït a Badalona

  0

  Aquest estiu, l’Ajuntament de Badalona, amb col·laboració amb l’empresa Anèl·lides, organitza sessions d’esnòrquel perquè la ciutadania pugui conèixer la gran biodiversitat que es pot trobar a les seves platges d’una manera pròxima i lúdica.

  Andrea Comaposada, la directora d’Anèl·lides, ha assegurat que s’ha modificat el nombre de participants que podria haver-hi en cada sortida per l’alta demanda. “Ens han contactat més de 220 persones que volien gaudir de l’activitat, exactament 228 persones, 108 persones més de les places que teníem prèviament”, ha informat Comaposada.

  L’empresa també ha estat l’encarregada de cedir tot l’equipament necessari per dur a terme aquestes excursions, a més de càmeres aquàtiques perquè els usuaris poden participar en el primer estudi fet a través de Ciència ciutadana.

  Els guies, que són biòlegs i educadors ambientals, són una altra branca important, afirma la directora, ja que aporten seguretat i poden ajudar als participants en qualsevol moment.

  Aquest Diari també ha tingut accés a les enquestes de satisfacció que Anèl·lides ha facilitat als participants durant totes les sessions que ha dut a terme aquest estiu. Les preguntes eren referents a la qualitat del material cedit, els continguts apresos i la temporalització de les activitats. Totes les puntuacions han estat positives i a les valoracions personals es poden llegir testimonis tant d’adults com petits que recomanen l’experiència i demanen que es repeteixi.

  Les sortides es continuaran fent fins l’1 de setembre i els organitzadors no descarten tornar a realitzar aquesta iniciativa en properes edicions.

  FER UN COMENTARI

  Si us plau introdueix el teu comentari!
  Si us plau introdueix el teu nom aquí