Els Premis Altaveu reconeixen el Blues i Ritmes com un festival de referència musical

  0
  blues.jpg

  03/09/2014 – El festival badaloní Blues & Ritmes serà guardonat demà, dijous, durant l’entrega dels premis Altaveu 2014, que es lliuraren com a preàmbul del Festival de la Música i la Cançó de Sant Boi de Llobregat.

  El festival badaloní Blues & Ritmes ha estat guardonat aquest dijous durant l’entrega dels premis Altaveu 2014, que es lliuraren com a preàmbul del Festival de la Música i la Cançó de Sant Boi de Llobregat. Els guardons distingeixen els artistes, entitats, trajectòries i iniciatives que el jurat considera que d'una manera destacada han enriquit la música produïda a Catalunya en el darrer any.

   

  El jurat dels Altaveu, format per professionals del món de la música i periodistes, ha decidit distingir el Blues & Ritmes de Badalona després de celebrar el seu 25è aniversari la primavera passada, amb artistes com Fred Wesley o Matthew E. White. El festival se celebra a Badalona des de l’any 1989 i s’ha convertit en un referent musical, ja que la programació es nodreix d’artistes internacionals de primera categoria; a més, va ser una de les primeres cites musicals a l'Estat a programar blues i músiques d'arreu.

   

  El Festival Altaveu se celebra del 5 al 7 de setembre i arriba a la 26a edició.