Mireia Belmonte no s’atura i suma quatre medalles a Dubai

0
    32

02/09/2014 – La nedadora badalonina ha collit en aquesta segona cita de la Copa del Món dos ors (400 i 800 lliure), una plata (400 estils) i un bronze (200 papallona).

Després d’aconseguir també quatre medalles en la primera parada de la Copa del Món de Natació celebrada la setmana passada a Doha, la nedadora badalonina Mireia Belmonte ha tornat a pujar al podi en quatre ocasions i aquesta vegada ha estat a Dubai, on no s’ha aturat i ha sumat dos ors (400 i 800 lliure), una plata (400 estils) i un bronze (200 papallona).

Aquesta segona cita s’iniciava el passat diumenge, 31 d’agost, en què Belmonte va tornar a aconseguir medalla d’or a la prova dels 800 metres lliures amb un temps de 8:04.88 -que es va quedar quasi a sis segons de batre nou record mundial-, per davant de la liechtensteinesa Julia Hassler i la sud-africana Michee Van Rooyen. Tot seguit va disputar a la final dels 200 estils però va quedar quarta, on la hongaresa Katinka Hosszu va tornar batre un nou rècord del món.

Ahir dilluns, última dia a Dubai, la badalonina va competir en tres proves, de les quals va pujar al podi en totes. La segona medalla d’aquesta cita de la Copa del Món en piscina curta va ser la plata en els 400 estils amb un temps de 4:27.66 i només superada per Hosszu.

Posteriorment, Belmonte va continuar amb la seva collita i es va penjar un altre or a la prova dels 400 lliures amb un crono de 4:02.05. Un or que va arribar amb quinze minuts de marge sobre la medalla de bronze que la nedadora badalonina va conquistar en els 200 papallona.

Pel que fa la classificació general d’aquesta Copa Mundial de Natació, malgrat el gran nombre de medalles que Belmonte ha collit fins ara, la badalonina ha baixat a la quarta posició amb 84 punts per sota de la jamaicana Alia Atkinson amb 87 punts, la neerlandesa Inge Dekker amb 126 punts i la coneguda Hosszu amb 335 punts. Ara haurem d’esperar fins al 29 i 30 de setembre, que serà quan la ciutat de Hong Kong acollirà la celebració de la tercera reunió d’aquesta competició.