Els principals centres d’investigació biomèdica s’agrupen en una plataforma al voltant de Can Ruti

  0
  16
  can ruti aeria.jpg

  16/03/2017 – El projecte pretén fer visible el treball de moltes institucions i aconseguir finançament per a la recerca científica.

  Aquest dilluns 13 de març s’ha donat el tret de sortida al programa ‘Amics de Can Ruti', un projecte que vol agrupar i donar visibilitat a tota la comunitat de persones, entitats i empreses que doten de recursos l’activitat assistencial, de recerca i docent que es fa  a l’entorn del Campus Can Ruti. Els Amics de Can Ruti és un projecte sense entitat jurídica impulsat i gestionat per l’Institut Germans Trias i Pujol (IGTP). Vol convertir-se en una eina clau de mecenatge a la vegada que projectar el Campus Can Ruti com un punt de trobada d’algunes de les institucions catalanes de referència en l’àmbit de la biomedicina.

   

  A més de l’Institut i l’Hospital Germans Trias, les altres institucions que formen part de la plataforma són la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB), l’Institut Català d’Oncologia (ICO), Institut de Recerca contra la Leucèmia Josep Carreras, el Centre d’Estudis Epidemiològics sobre les ITS i Sida a Catalunya (CEEISCAT), la Fundació Lluita contra la Sida (FLS), l’Institut de Recerca de la Sida IrsiCaixa, el Banc de Sang i Teixits, l’Institut de Diagnòstic per la Imatge (IDI); i l‘Institut Universitari d’Investigació en Atenció Primària (IDIAP Jordi Gol).

   

  Els Amics de Can Ruti disposarà d’una pàgina web (www.amicsdecanruti.org), on s’exposaran diferents projectes que es duen a terme al Campus Can Ruti, i amb els quals s’hi pot col·laborar. A banda de la pàgina web, i amb l’objectiu de donar a conèixer el programa, durant el mes de març, es duran a terme una campanya de difusió dirigida a la població de Badalona.

   

  A més de diferents suports estàtics, com banderoles o pancartes leds, els Amics de Can Ruti disposarà d’un estand itinerant que es desplaçarà per diferents punts concorreguts de la ciutat de Badalona. El primer d’aquests punts serà el Pavelló Olímpic de Badalona, aquest diumenge 19 de març, coincidint amb el partit de l’ACB Divina Joventut – FC Barcelona.