Els punts comencen a ser una urgència

  0
  Nicolás Arlanzón

  Encara resten aproximadament tres mesos perquè finalitzi el curs 2018 – 2019 però, de moment, no serà una temporada gaire recordada. Sense cap equip que ens pugui engrescar gaire, hem d’observar la part positiva: tots els equips de Segona i Tercera Catalana es troben fora de les posicions de descens o la salvació és una realitat a l’abast.

  A Segona, les opcions d’ascens a Primera s’han esvaït a Llefià. Després de quatre derrotes en cinc jornades, la Unificació Llefià ja no pot aspirar (matemàticament sí és possible) al seu somni. El conjunt de Jordi Souto és vuitè a la taula amb 29 punts i un coixí de 8 punts respecte a les posicions perilloses de la taula.

  Per la seva part, i després de caure a Canyelles (1-0), el Young Talent també vol treure el cap a les posicions de permanència. 18 punts és l’acumulat dels de Ricardo Parra i l’esglaó que cerquen els de Sant Roc es troba a 5 punts, distància a l’abast.

  A Tercera Catalana, també hem d’observar la part mitjana-baixa de la classificació per trobar els nostres equips. Renovar les credencials al grup 4 és més aviat una obligació que un objectiu. El Lloreda té la salvació virtual a la butxaca, amb 12 punts de diferència respecte a les darreres posicions. La temporada irregular dels vermells dificulta, i força, que la segona posició sigui ara mateix una meta. La tenen a 12 punts de distància però n’hi ha 8 equips millor posicionats.

  El Pere Gol, amb 20 punts, té un marge de 8 respecte al descens i un balanç de 6 punts de 30 possibles.

  A Quarta, el Pere Gol B és cinquè amb 33 punts, el Bufalà desè amb 22, el Sistrells catorzè amb 10 i l’Àguila cuer, encara sense puntuar.

  FER UN COMENTARI

  Si us plau introdueix el teu comentari!
  Si us plau introdueix el teu nom aquí