Els Reis Mags desembarcaran al Pont del Petroli abans de recórrer la ciutat

  0
  36
  170105PV1_6.jpg

  04/01/2018 – L'arribada de Ses Majestats i la Cavalcada començaran mitja hora abans.

  Divendres 5 de gener, Ses Majestats els Reis d’Orient arribaran un any més a Badalona per mar, a bord del vaixell Ciutat de Badalona. Un cop arribin al pont del Petroli, a les 16.30 hores, mitja hora abans que l’any passat, els Reis i els patges recorreran la passarel·la de 250 metres i a les escales del pont hi haurà la rebuda institucional. Allà l’alcaldessa Dolors Sabater lliurarà a Ses Majestats el pa, la sal i la clau perquè puguin entrar a totes les cases de Badalona.

   

  Cavalcada de Reis 2017: dibuixa, construeix i pinta

   

  La temàtica d'enguany se centra en aquestes tres paraules: dibuixa, construeix i pinta. Els tornemis ajudaran els Reis a escampar la il·lusió per dibuixar, pintar i construir, entre grans i petits. Amb el seu caràcter trapella i divertit treballaran de valent per repartir il·lusió i somriures arreu de la ciutat.

   

  Enguany, a la comitiva hi ha una comparsa nova, la comparsa dels xumets! Tots les nenes i els nens que ho desitgin podran regalar el xumet als Reis d’Orient, si les mares i els pares creuen que és el moment adequat.

   

  Recorregut i horaris de la Cavalcada

   

  La Cavalcada començarà també mitja hora abans que l’any passat, a les 18 hores, a l’avinguda de Pius XII, cantonada amb la rambla de la Solidaritat, a Llefià. Aquests són, aproximadament, els horaris de pas previstos: Marquès de Sant Mori (18.15 h), Juan Valera (18.45 h), Alfons XIII (19 h), Francesc Macià (19.15 h), Creu (19.30 h), Francesc Layret (plaça de la Vila 19.45 h), Prim (20 h) i final del carrer d’en Prim (20.15 h).

   

  Carrosses dolces

   

  Enguany tornaran a ser les carrosses dolces, situades a la part del final de la comitiva, les encarregades de fer caure una gran pluja de caramels per a tothom. En total es repartiran unes cinc tones de caramels aptes per a celíacs, que es 'dispararan' amb uns canons des de les carrosses. El pressupost d'aquesta Cavalcada 2018 és de 150.000 euros.

   

  Per escoltar les músiques que s’han creat per a la Cavalcada, descarregar i enviar la carta als reis, veure el recorregut que faran Ses Majestats i moltes coses més podeu consultar a: www.reisbadalona.cat