Els Reis Mags desperten la il·lusió de milers de badalonins i badalonines

  0
  156
  IMG_3740.JPG

  07/01/2013 – La Cavalcada de Reis va reunir, un any més, molts nens, pares i avis; un dels noms més corejats va ser el de la Mireia Belmonte, que va atreure l'atenció dels més grans.

  Bona part dels nens i nenes de Badalona es van donar cita, dissabte al vespre, als carrers de la ciutat per rebre amb il·lusió i impaciència Ses Majestats d'Orient. Caçar un bon número de caramels i lliurar la carta amb els regals més desitjats eren els principals objectius dels més petits.

  Un altre punt d'atenció de la cavalcada va ser el cotxe d'època en el qual es desplaçava Mireia Belmonte, la doble subcampiona olímpica els passats JJOO de Londres. L'esportista badalonina va vestir de patge i va llançar caramels al llarg del recorregut.

  Les carrosses van partir des del camp de futbol de Llefià, després de la recepció oficial a l'Ajuntament per part del govern municipal i l'oposició, i van finalitzar el seu camí al carrer d'en Prim.

  Si vas ser-hi i vols tornar a reviure la cavalcada, o si no vas poder assistir i vols veure com va ser, ho pots fer en el següent foto-reportatge.