Els socorristes de Proactiva protagonitzen la 5a Fira Badaterra

  0
  badaterra OK.png

  11/03/2016 – La plaça de Pompeu Fabra acull aquest cap de setmana, els dies 11,12 i 13 de març, BadaTerra, la fira de productes ecològics de la ciutat.

  La plaça de Pompeu Fabra acull aquest cap de setmana, els dies 11,12 i 13 de març, la cinquena edició de BadaTerra, la fira de productes ecològics que té com a objectiu donar a conèixer la cultura del bon menjar i les noves teràpies alternatives. BadaTerra està organitzada per Evident Events amb la col·laboració de  l'Ajuntament de Badalona.  

   

  L’esdeveniment inclou una àmplia programació d’activitats, com xerrades, tallers educatius, teràpies alternatives de salut, venda d’alimentació ecològica artesana i alguna proposta culinària de caràcter ecològic. Diumenge, tindrà lloc una trobada de swing, amb la música en directe dels Three Cool Cats i les actuacions de The Blues Shakers i Chicken Wings.

   

  Protagonisme pels socorristes de Proactiva

   

  El plat fort d’aquesta 5a edició serà la presència del director badaloní de la ONG Proactiva Open Arms, Òscar Camps, impulsor de la iniciativa que ha dut els socorristes a salvar vides al mar grec. Camps oferirà una xerrada durant un vermut solidari (13h), tota la recaptació del qual serà destinat a la tasca sociohumanitària de Proactiva a Lesbos.

   

  Durant tot el cap de setmana, ja sigui amb un estand o prenent part en alguna de les activitats, hi participaran més d’una quarantena de negocis, botigues i entitats.